Kategorier
Nyhet

Nærmiljøparken ble «Årets Snertingdøl»

Stor stas, stor ære og stor inspirasjon! I forbindelse med 1.mai-arrangementet i Snertingdal i dag, ble foreninga Snertingdal nærmiljøpark utnevnt til «årets snertingdøl». Vi er glade og takknemlige over denne hyggelige oppmerksomheten, sa Lars Ligaarden da han i solskinnet ved Hjemmet i dag tok i mot plakett, blomster og middagsinvitasjon til Tones matbar. På vegne av styret takket han for utnevnelsen. Mange har bidratt til å bygge opp anleggene – dugnadsinnsats og tilskudd fra kommunen og private stiftelser. 

Men aller viktigst er at parken er tatt i bruk, og utvikler seg til en lokal møteplass i Snertingdal’n! På kort tid har folk generert ny aktivitet, friluftsliv, skoleprosjekter, barnehagelek og nye tradisjoner. På hjemmesida kan alle reservere tid i utelivsområdet. 

Dette året ser det ut til at vi får realisert neste drøm: oppussing av Huset på Kjenset! Vi har stor tru på at det vil gi rike muligheter – og håper spesielt at det skal bli et viktig og fint hus for ungdommer i Snertingdal! 

Tusen takk til «årets-snertingdøl-komiteen» – dette inspirerer!