Kategorier
Info

Ny sti, toalett og parkour

(L:\Prosjekt\2014\2014-67 Snertingdal N346rmilj370park\5 PI sommer håper vi å realisere 3 nye prosjekter i Snertingdal Nærmiljøpark: Ny sti langs Skonnordtjernet, et toalett og en liten garderobemulighet ved badeplassen og en såkalt parkour rundt den vesle haugen ved siden av musikkbingen.

Stien er en oppgradering av en nåværende svak sti, og skal gå fra badeplassen, langs vannkanten, nedenfor lavvoen/gapahuken og barnehagen, bort til Nøssvegen. Oppgraderinga gjør at den blir tydelig, at den blir ryddet, at den kan brukes av alle, og at det blir lagt klopp i våte myrpartier. Det vil også kunne være mulig å brøyte med scooter vinterstid. Med den nye stien kan det bli en fin mulighet for å gå en «rundtur» på veg og sti, rundt hele området.

Toalettet /garderoben ved badeplassen er en ferdig fabrikkprodusert «utedo» med to rom: ett toalett og èn garderobe.

Parkour’en er ei slags hinderløype som legges i terrenget, med mjukt fallunderlag (flis e.l.). Den vil ligge såpass nært inntil skolen at den kan bli brukt i friminuttene. Parkour’en består av stasjoner med installasjoner/apparater som kan brukes til lek og trening. Egne app’er følger med, for den som ønsker å utforske mulighetene, og trene på variert vis.

Det meste vil bli bygd av profesjonelle, men vi er likevel helt avhengige av en del dugnadsinnsats, også!

Håper dette blir bra!