Kategorier
Nyhet

Åpning av Kjenset-huset DEL 1: Snorklipping og storfint besøk

Torsdag 30.01.2020 kl. 17.00 var det offisiell åpning av det nye Kjenset-huset for inviterte representanter fra Gjøvik kommune, entreprenører, lag og foreninger, skolen, barnehagen og Frivilligsentralen.

Ordfører Torvild Sveen foretok høytidelig åpning med snorklipping, og inne i flerbrukshuset redegjorde Lars, Jan og Ingebjørg for byggeprosessen. Foreningen Snertingdal Nærmiljøpark ønsket å benytte anledningen til å takke Gjøvik kommune for velvillighet, støtte og finansiering av prosjektet. Vi ville også takke entreprenørene Snertingdal Bygg- og graveservice og Byggservice Innlandet for et godt samarbeid, for den solide jobben de har gjort, og det usedvanlig fine håndverket. Uten deres løsningsorienterte innstilling og faglige dyktighet hadde ikke resultatet blitt det samme.

Fra Gjøvik kommune møtte, i tillegg til Torvild Sveen, Even Solhaug, Erik Månum og Marit Lium Dahlborg.

Det ble ei hyggelig stund, med kaffe, marsipankake og kringle, prating og drømmer om framtidig bruk av huset.

Lars Ligaarden orienterte også om «etter-skoletid»-tilbudet som er kommet godt i gang. Det ledes av Inger Karin Øversveen Lønnum, med frivillige medhjelpere. Frivilligsentralen har dessuten samlingsplass i huset, med Anne Toril Klette som koordinator. Til slutt fortalte Lars litt om planene for utleie og bruken av huset. Forhåpentlig vil folk ta huset i bruk!