Kategorier
Nyhet

Takk for innsatsen, Anne Toril ! – Velkommen, Ole!

Det er nesten vemodig at Anne Toril Klette nå gir seg som leder i nærmiljøparken. Takk for all glød, alt engasjement, utrettelig arbeidsinnsats, gode ideer og pågangsmot, Anne Toril! Vi kan nesten si at Anne Toril er nærmiljøparkens mor, for hun er en av ildsjelene som helt fra starten har hatt ideene om hva en slik nærmiljøpark kan være og bety. Hvem har ivret for folkehelseperspektivet og bidratt til at det nettopp ble Tuftepark, tursti rundt hele området og badestrand? Hvem har vært en stemme som alltid er frampå og framsnakker parken overfor bidragsytere, politikere og myndigheter? Anne Toril er den som kombinerer fasthet med diplomati, og evner å få folk til å jobbe sammen! Tusen takk for stor innsats i mange år, Anne Toril. Du innvilges «æresmedlemsskap», og vi håper du heretter også blir en flittig gjest!

Takk til Jan Grøterud, også. Jan har stor faglig kompetanse innen bygg og anlegg, noe som foreningen har nytt godt av mange ganger. Jan har også vært med like lenge som Anne Toril, har lagt ned et utall dugnadstimer. Takk for innsatsen!

Samtidig kan vi ønske velkommen til ny leder, Ole Seegård! Han tar over stafettpinnen, og påstår at det var «lett» å takke ja til tilbudet. Han syns det er et positivt prosjekt, og at nærmiljøparken har betydning for hele bygda, som åpen møteplass og som en allsidig «institusjon». Aktivitetene i nærmiljøparken kan forhåpentlig bidra til at folk ønsker å bo i Snertingdal.